Samtykkeerklæring

Ved å melde deg til å motta nyhetsbrev, gir du et aktivt samtykke til at krediroversigten/HypeTraffic kan sende e-post, sms, mms, push-beskjeder og lignende beskjeder vedrørende de følgende emnene: Låne- og finansieringstilbud. Finansiell rådgivning. Finansielle produkter. kredittkort. Konkurranser. Generelle servicebeskjeder. Brands:  911kredit, loan-consulting, Amyfinans, D|E|R, NordiskLån, Nordic Lån, Spar Nord, SparXpres, Leasy, Ferratum, Kassekreditten, Nordcredit, ExtraCash, Basis Bank, Spargo Finans, Modus Finans, LendMe, Paymark Finans, Axo Finans, Santander, Føniks, Letfinans, Kronelån, Simbo, Bank Norwegian, RobotLån, Anna Finans, Foxy Finans, AlfaLån, TurboLån, Cashper, Lånio, TillidsLån, MiniFinans, Refinansier.no-en del av axo, Unofinans Kommunikasjonen fra Kreditoversigten henviser til 3. parts hjemmesider, som tilbyr ovenstående emner, tilbud, rådgivning og/eller produkter. Samtykket kan til enhver tid tilbakekalles enkelt og gebyrfritt i alle beskjeder. Generelle vilkår og betingelser for nyhetsbrev.

Tilbakekallelse av samtykke

Du kan alltid melde deg fra nyhetsbrevet og all elektronisk kommunikasjon via lenker i de forskjellige e-postene og sms’ene. Det eneste du skal gjøre er å klikke deg inn på lenken i e-posten og følge frameldings instruksjonene, eller kontakte oss gjennom kundeservicen vår. Det er selvfølgelig gebyrfritt og enkelt å tilbakekalle samtykket sitt.

Datapolitikk

Du aksepterer at Kreditoversigten behandler personopplysningene dine, som du oppgir i forbindelse med aksept av mottagelse av nyhetsbrev og elektronisk kommunikasjon. Her er det den datapolitikken og gjeldende persondatapolitikken som er gjeldende. Hvis du ikke aksepterer dette, skal du ikke takke ja til å motta elektronisk kommunikasjon fra Kreditoversigten. Eventuelle endringer på datapolitikken vår vil bli offentliggjort på kreditoversigtens hjemmeside.

 

Persondata og sikkerhet

Person Dataen din lagres og administreres av en tredjemann (databehandler), som oppbevarer og behandler persondata fra kreditoversigten i henhold til data politikken og den gjeldende lovgivning om beskyttelse av persondata.

Vi oppbevarer bare persondata så lenge det er nødvendig i forhold til de opplyste formål. Du kan bli opplyst om hvilke informasjoner vi har registrert. Hvis du ønsker å motta en kopi av disse opplysningene , skal du skrive til: info@Kreditoversigten.dk. Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerheds forvaltningerne mot at person dataen din mistes, forringes eller brukes ulovlig. Vi bevarer person dataen din på vår egen eller en av samarbeidspartnerne våres sikre service.